Arbete vid hand

Idag blev det lite arbete vid hand och om jag är kluven till kapson arbetet. Jag tycker verkligen om att jobba från marken med hästen, men jag tycker själv att jag är slarvig och har känt att vi har stått stilla mycket i det arbetet.

Men något har lossnat nu i alla fall. Jag filmade lite grann, tyvärr är det väldigt dålig kvalitet, men man ser lite i alla fall. Det ser inte så mycket ut för världen, men det är enorma framsteg till för bara någon/några månader sedan. Då kunde vi inte trava vid handen utan att han att han bara försökte springa iväg och dessutom kunde bli aggressiv och sparka bakåt. Idag lyckades vi inte bara trava vid handen, han lyssnade, och visst han sprang lite, men det kändes som att det var inte för att han försökte springa undan, utan mer att det var jobbigt att trava långsamt. Han försökte i alla fall.
Dessutom lyckades han ett par steg trava i sluta, inte en klockren sluta, men han fick in rumpan lite grann och för ett par månader sedan lyckades vi inte ens med sluta i skritt! Vi klarar det fortfarande bara i vänster varv, men det är väldigt mycket bättre att klara det i ett varv än inget alls!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *