Att filma sig själv

Jag är den första att säga att titta på sig själv när man rider, är hemskt. Det är frukansvärt, MEN samtidigt är det en väldigt viktig del för mig. Om jag ska kunna bli bättre och utvecklas MÅSTE jag se vad jag gör bra, och dåligt. För att kunna förbättra mig.
Varför dansar de bästa dansarna i rum fullt av speglar? För att kunna se sig själv och förbättra sin kroppsmedvetenhet och kontroll. Det gäller i ridning också. I ridning handlar ALLT om hur man rör sig, eftersom det är så man påverkar hästen.

Vill man bli bättre måste man komma över den tröskeln att inte våga se sig själv, för annars kommer man aldrig komma någonstans.

Här är en film från träningspass härom-kvällen. Det jag ska ta med mig från det är att jag inte ska ta tyglarna och böja ihop som fågelklor o_O. Och att jag måste fortsätta jobba med min core- för jag har en förmåga att, även om jag har hyfsad sits, ändå inte riktigt sitta stabilt med höften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *