Julen är över

Jag har varit borta under julen så har inte varit i stallet på nästan en vecka! Så det var en glad kille som kom lufsande så fort jag öppnader lösdriftstallets dörr.

Idag  longerades det i trav i båda varven över bommar. Det var lite hyss i högervarvet, men när jag sa till honom så fungerade alla övergångar jättebra. Det är nog det svåraste jag vet just longeringen, jag har dålig kontroll och har svårt att hålla volten i jämn storlek. Nu försöker jag inte longera så ofta, just för att jag inte tycker det ger så mycket, men nu när det är så mörkt på kvällarna är det svårt att hitta andra former som jag kan få honom att springa längre stunder i.

Vi red lite barbacka också och lyckades göra öppna i båda varven och början på en sluta i höger varvet!

 

nordsvensk mod göteborg
Kvällsmys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *