Min Lilla Pony

Det har varit mest positivt på senaste tiden med min lilla pony. Igår var Mods medryttare i stallet och hon sa att det var bästa ridturen någonsin, vilket kände så roligt att höra, då ja, den lilla ponyn kan vara rätt enveten och jobbig. Hon hade ridit ut utan några som helst konstigheter, han var glad och framåt och solen sken, perfekt helt enkelt.

Idag red vi ut med hagkompisen, Spirit, och ponyn skötte sig nästintill perfekt! Även när Spirit tyckte det var en jätteläskig hög, så kunde han ändå gå framåt och slappna av, och vi kunde både trava och galoppera uppför en backe på ut-vägen. På hemvägen kunde vi också trava! Bara en trevlig ridtur i alla gång arter utan några konstigheter eller hjärtat i halsgropen för att ponnyn håller på att explodera. Fantastiskt helt enkelt!

MEN, det ska alltid vara ett men, det är dags för Mod att få pedikyr, inom 1-2 veckor, och jag har kollat upp hovslagare som kunde komma i slutet av nästa vecka. Men tydligen har den lilla ponyn hört att skorna ska av snart, och bestämde sig för att kasta av sig ena framskon under ridturen. Suck, så nu måste jag se om hovslagaren kan komma tidigare, eller om jag måste leta efter någon ny.

nordsvensken Mod
Min Lilla Pony

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *