När motivationen tryter

Jag försöker alltid vara positiv och se framåt. Men ibland är det svårt. Jag vet att vi har kommit långt, men samtidigt startade vi en oerhört låg nivå, så känns som trots alla framsteg, är vi nu nästan på alla andras ”normal” nivå. Det är svårt när man har större ambitioner än hästen.
Mod är charmigaste i världen, men ibland känns det som att dunka huvudet i en vägg. Min personliga strategi är att titta på den större bilden, jag vill väldigt gärna, i ridnigen, jobba med små detaljer, men Mod stänger ned om man jobbar för mycket med det. Därför jobbar jag hellre med större övningar där vi får med de små detaljerna, även om de inte är perfekta. Däremot jobbar jag hellre med detaljerna vid handen och från marken, för det är mycket enklare att motivera honom då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *