Stöd Fågelcentralen!

Nu kommer ett icke-häst relaterat inlägg. Men hoppas, och tror, att de flesta som läser här ändå är djurvänner överlag och därför relevenat ändå med fågelcentralen.

Fågelcentralen

Fågelcentralen är en anläggning som drivs av Göteborgs Ornitologiska Förening och de hjälper skadade fåglar. Varje år tar de emot hundratals skadade fåglar som de sedan rehabiliterar och släpper tillbaka ut i naturen. Förutom att fysiskt hjälpa fåglar så sprider de även information om vilda djur genom ta emot studiebesök, men även själva besöka skolor och andra organisationer. De för även statistik och samlar in information till staten om fåglarna och bestånden i Västra götaland.

Stöd Fågelcentralen

Fågelcentralen är helt beroende av bidrag från allmänheten för att kunna fortsätta sin verksamhet och varje år släpper de en kalender som man kan köpa till förmån för deras verksam. Den kostar bara 120kr och kalender försäljningen är det som håller deras verksamhet flytande. I år innhåller den bilder på södra sveriges landskapsfåglar.

Jag brukar själv beställa ett par stycken, dels till mig själv, men sedan är det en perfekt julklapp! Inte nog med att man får en snygg kalender, man bidrar dessutom till något bra!
Klicka på länken nedan för att köpa din kalender eller besök http://www.fågelcentralen.se . De finns även på FACEBOOK

Stöd Fågelcentralen
Stöd Fågelcentralen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *